Nieuwsupdate 29-09-2019

Nieuwsupdate 29-09-2019

Aanwezigheid Horse Event.

De Horse Event vond plaats op 13, 14 en 15 september in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, het tweede jaar dat Horse Event hier plaats vond. Het was de achttiende editie van dit evenement en met een uitverkochte zaterdag én zondag bewees het evenement maar eens dat het enorm populair is onder paardenliefhebbers! Er waren natuurlijk erg veel hoogtepunten; zoals Britt Dekker met de show-première van haar droompaard George, welke ze als ‘salaris’ kreeg van John de Mol (Talpa baas).

Het was het eerste grote evenement waar Crafty Pony paardenknuffels op staan en dit is zo goed ontvangen door jullie allemaal, dat we door heel veel artikelen heen zijn. Eind november krijgen wij een nieuwe levering, zodat jullie alle leuke artikelen voor de feestdagen binnen krijgen! We zijn erg druk om te kijken of we ook nog eerder een levering binnen kunnen krijgen, zodat jullie niet al te lang hoeven te wachten op al het leuks van Crafty Ponies.

Vertalen

Ook zijn we erg druk met de voorbereidingen om de Duitse markt op te kunnen, alle boekjes zijn vertaald naar het Duits, deze moeten alleen nog nagekeken worden en daarna kunnen ze worden uitgeprint.

 

Beurs

We zijn net bijgekomen van Horse Event en al weer bezig met de voorbereidingen van de volgende beurs, dit is de Pferd & Jagd in Hannover, Duitsland. Dit duurt nog wel even, want de beurs zal plaatsvinden op 5, 6, 7 en 8 december.

Nieuwsupdate 06-09-2019

Nieuwsupdate 06-09-2019

Aanwezigheid Spoga beurs.

Wij stonden van 1-3 september op de Spoga beurs, dit is de grootste paardenbeurs ter wereld en deze vond plaats in Keulen, Duitsland. Hier kwamen allemaal bekende bedrijven. Hier kwamen maar liefst 432 bedrijven uit wel 33 landen! Dit was een enorme beurs, zoals je je misschien in kan denken. We zijn blij om te vermelden dat we een aantal nieuwe winkels hebben binnengehaald en dat je op korte termijn de Crafty Pony knuffelpaardjes ook in fysieke winkels kan shoppen! Hierover binnenkort meer…

Horse Event voorbereidingen

Ondertussen zijn we ook bezig met Horse Event, bij de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Deze vindt plaats op 13, 14 en 15 september. Hier staan wij dicht bij de Penny Piste met onze Crafty Ponies, op standnummer 53 kun je ons vinden. Superleuke plek dus! We hebben hiervoor 4 kaarten en 2 pony’s verloot. Mocht je nou geen kaarten gewonnen hebben? Je kan ze nog snel bestellen, de laatste 250 tickets zijn in de verkoop gegaan!

 

Nieuw uiterlijk van onze bus!

We hebben ook nog de bus laten bestickeren door Reclame schuur in Tubbergen, zodat jullie ons overal waar we rijden goed kunnen herkennen. Hieronder zien jullie een paar foto’s van het eindresultaat. Maken jullie een leuke foto als je ons voorbij ziet rijden (rijd altijd MONO, niet op je mobiel tijdens het besturen van de auto!)?

We hebben alle foto’s opnieuw gefotografeerd, in onze vernieuwde fotostudio, hier zijn we heel druk mee geweest, met oog voor detail natuurlijk. Hebben jullie de groene achtergrond al gespot bij elk product? >> Crafty Pony webshop

Crafty Pony paardendekens, alle dekens op een rijtje!

Crafty Pony paardendekens, alle dekens op een rijtje!

De Crafty Pony is een paardenknuffel of ponyknuffel, waarmee kinderen kunnen spelen. Tegelijkertijd is het ook een zeer educatieve vorm van spelen, bij elk onderdeel zit een boekje die uitlegt hoe je een onderdeel om en af doet, maar ook hoe je deze na de tijd schoonmaakt en netjes opbergt. Aan het einde van het boekje zit standaard een quiz waardoor kinderen kunnen testen of ze het goed hebben. Zo worden kinderen spelenderwijs bekend gemaakt met alle onderdelen van de paardensport.

 

Er zijn 4 soorten paarden dekens voor de Crafty Ponies:

  • Fleecedeken(set), lekker zacht om mee te knuffelen
  • Buitendeken, deze houd je pony lekker warm en droog met slecht weer
  • Wedstrijddekenset, om je pony mooi te kleden voor een wedstrijd
  • Knuffeldeken(set), deze houd je pony warm en knus op de koudere nachten.

 

Een fleecedeken(set), zorgen dat je Pony zo comfortabel mogelijk is, onderweg maar ook op stal.

Fleecedekenset Crafty Ponies blauw

De Crafty Pony fleecedekenset geeft je Crafty Pony alles wat het nodig heeft om zich comfortabel te voelen tijdens het reizen naar een show of gewoon als hij lekker op stal staat. Bij het fleecedekenset zit een halster en een loswerktouw, zodat jij je Crafty Pony vast kan maken terwijl jij hem zijn bandages en deken omdoet. De instructieboekjes die hierbij geleverd worden zorgen ervoor dat kinderen meer leren over alle items die in dit setje zitten, zo leren ze alle namen van alle artikelen in dit setje. Ook leren en oefenen ze om een halster, loswerktouw, fleecedeken en bandages om en af te doen. Kinderen kunnen ook oefenen om een paniekknoop te leggen. Het gebruiken van de artikelen in het fleecedekenset helpt kinderen de behendigheid ontwikkelen.

Een buitendeken, zorgen dat jouw Pony in ieder geval lekker droog en warm blijft tijdens slecht weer.

De Crafty Pony buitendeken zorgt ervoor dat jouw Crafty Pony lekker warm en droog blijft tijdens slecht weer. De waterdichte buitenzijde, hoge nek en staartflap zorgen ervoor dat je Pony lekker droog blijft tijdens regenbuien. De deken is donkerblauw met een rode rand. De deken is voorzien van loopsplitten, kruissingels en is volledig gevoerd voor het comfort van je Crafty Pony. Het instructieboekje wat hierbij geleverd wordt, helpt kinderen meer te leren over paardendekens, ze kunnen leren en oefenen met het op en af doen van de deken, het correct bevestigen van de kruissingels en bilkoorden. Ook kunnen ze de nekbedekking vastmaken of terug vouwen.

 

Een wedstrijddekenset, hierbij steelt jouw Pony de show op concour of met een show.

Het Crafty Pony wedstrijddekenset zorgt ervoor dat jouw Pony de show steelt! De zwarte fleecedeken met nekbeschermer is afgewerkt met een gouden rand, voor een glinsterend effect. De staartzak houdt de staart van je Crafty Pony schoon tijdens het rijzen en de peesbeschermers helpen de benen beschermd te blijven in een trailer of paardenbox. Het instructieboekje wat hierbij geleverd word zorgt ervoor dat kinderen meer leren over deze prachtige set. Kinderen kunnen hierdoor leren waarom wij dit soort producten gebruiken als ze naar een concour of show reizen. Door te oefenen leren kinderen hoe zij de peesbeschermers, staartzak en nekbeschermer op de juiste manier moeten aanbrengen. Ze kunnen ook oefenen met het aan- en uittrekken van de deken en het op de juiste wijze bevestigen van de kruissingels en bilkoord. Al deze verschillende activiteiten helpen kinderen met behendigheid ontwikkelen.
Een knuffeldekenset, niet alleen om je pony lekker warm te houden, maar ook om te zorgen dat je Pony lekker knus blijft.

De Crafty Pony knuffeldekenset zal ervoor zorgen dat jouw Crafty Pony lekker warm en knus blijft tijdens de koude nachten. Deze set is echter niet gebaseerd op een ‘echt’ pony set, het is een leuk speciaal product gemaakt voor kinderen om de Crafty Ponies te verkleden en mee te spelen. Er is een fleecedeken met kruissingels, klittenbandsluiting aan de voorkant, een bilkoord, een hoofd- en nekbeschermer en bandages met klittenbandsluiting. Het instructieboekje legt de kinderen stap voor stap uit hoe je alles om doet, maar ook hoe je alles weer afdoet en schoonmaakt. Kinderen kunnen alle onderdelen van de knuffeldekenset leren en kunnen  de Crafty Pony leuk verkleden met de verschillende onderdelen van de knuffeldekenset. Alle activiteiten met deze set helpen kinderen hun verbeeldingskracht en behendigheid te ontwikkelen.